Cele mai folosite momeli in pescuitul din Romania:
Pagini: 1 | 2
Boabe de grau - momeala se foloseste in diverse nade dupa inmuiere 24 ore in apa, in pescuitul la crap.
Boabe de mazare (verde sau uscata) - momeala se foloseste pe carlig, in pescuitul la babusca, caras, clean sau crap.
Boabe de orez expandat - momeala se foloseste pe carlig, in pescuitul la caras, platica sau rosioara.
Boabe de porumb (din conserva, expandat, uscat) - momeala se foloseste pe carlig, in pescuitul la babusca, clean, crap, caras sau mreana.
Broaste - momeala se foloseste prinsa in montura cu ancora, in pescuitul la salau, somn sau stiuca.
Bucati de cartof fiert - momeala se foloseste taiata cubulete pe carlig, in pescuitul la babusca, crap, lin, oblete, platica sau scobar.
Bucati de ficat alterat - momeala se foloseste pe ancora, bucati de 3-4 cm, in pescuitul la somn.
Bucati de ficat proaspat de vita - momeala se foloseste pe ancora, bucati de 3-4 cm, in pescuitul la babusca, clean, oblete, rosioara sau somn.
Bucati de mamaliga - momeala se foloseste taiata cubulete pe carlig sau cocolos pe momitor, in pescuitul la babusca, caras, crap, oblete, platica sau rosioara.
Bucati de paine - momeala se foloseste pe carlig, in pescuitul la babusca, caras, crap, platica sau rosioara.
Bucati de pestisori - momeala se foloseste pe carlig sau pe ancora, in pescuitul la biban, clean, salau sau somn.
Pagini: 1 | 2